В търсене на ресторант под моста

В търсене на ресторант под моста

За да разваля съспенса, ще отбележа още сега, че го намерихме. Но чак година по-късно от първоначалните опити (когато някой ни беше подлъгал, че такъв ресторант вече не съществува). Така или иначе самото му издирване и мястото, на което се намира, се оказаха страхотно приключение

 Рибарски къщи, яхти, разбит път, безброй тирове, каравана под моста, объркващ се GPS, съвсем обърната перспектива към града...

Докато успеем да го открием вече беше станало късно, децата - изморени, а и нямахме резервация. Нямаше как да хапнем тази вечер, но на нас ни беше достатъчна авантюрата. Изживяването само по себе си беше  чудесно.

После все това си повтаряхме - че си беше приключение да се изгубим, да открием неподозирани места, да случим красив залез, та дори и това да си тръгнем без да хапнем :)

И не беше толкова важен ресторанта, колкото осъзнаването, че изобщо не познаваме добре града, в който живеем. И възможността да открием нови части от него, за които дори не сме подозирали :) Хареса ни да бъдем туристи в собствения си град :)

яхта залез варна

евъргрийн ресторант море

ресторант море мост залез

ресторант море мост залез яхти

яхти лодки разходка залез

лодки

яхти пристанище залез

яхти варна гараж залез

варна

мост разходка залез

рибарска къща

лодка под моста

каравана под моста

 

каравана мост

В търсене на ресторант под моста